Elite Tour Ecuador

Blog de Travel si Informatii Utile


Elite Tour Ecuador

De Unde sa Inchiriezi un Costum in Hawaii?

O cămașă hawaiană poate evoca imagini ale printuri nejustificat tare și ridicol care variază de la doare ochii la full-la afront senzoriale. Personaje din trecut, de la Elvis la Hawkeye Pierce au propria lor pantă continentală pe purtarea de tricouri lor Hawaii.

Odată cu apariția cămașă hawaiană vineri, sa ridicat o populație contrarian care se opun ideii foarte și existența unui tricou Hawaiian pe ideea de proprietate greșită. Prin urmare, ceea ce nu este bine pentru ei nu este bun pentru altul și vizualizate din punct de vedere disproporționat îngust.

Înainte de a-am dus la Hawaii în luna de miere meu, nu pot spune că a avut loc o opinie într-un fel sau altul. Nu au existat camasi Hawaiian în garderoba mea și astfel de haine a fost ceva ce nu am căuta.

După ce a fost dat fiind că în Hawaii, am o idee de adâncimea de Aloha, aceste articole de îmbrăcăminte, oamenii și insulele. Toate sunt interconectate cu unul care afectează cealaltă.

“Aloha” este folosit atât pentru salut și la revedere, dar este, de asemenea, o stare de conștientizare a faptului că, în cel mai bun stare este o deschidere a inimii față de ceilalți. Cel mai apropiat Conceptul continent avem este ospitalitatea de Sud, în cazul în care se face un efort proactiv pentru confortul emoțional de un vizitator, oricine care vizitatorul poate fi. Pentru a “avea Aloha” este de a fi într-o stare de armonie interioară care afectează alții.

Insulele Hawaii sunt ceva ce nu vezi doar, vă confruntați. Este greu de descris, dar este perfect înțeleasă de oricine care a vizitat vreodată. Frumusețe pentru fiecare sens vă înconjoară în abundență. Nu este nimic, și nici un loc, indiferent cât de untended, că nu este crushingly frumos. Este insulele s-au din ce izvoare Aloha, care se reflectă în popoarelor sale și este purtat la exterior.

SMF33070M

Cele Hawaiian oamenii înșiși sunt un amestec variat de populații importate din jurul planetei. Ei au multe culturi, dar toate sunt cu înverșunare mândru de a fi Hawaiian. Camasa Hawaiian din Hawaii este cunoscut ca un “tricou Aloha”, atâta timp cât se face pe Insulele și este o sursă de mândrie culturale mare. Aloha este insulele, oamenii săi și îmbrăcăminte ei.

Camasa Hawaiian este atât informal și informale, cu doar variația să fie în calitatea generală a articolului. Un tricou ieftin se distinge cu ușurință de către ochiul practicat și nu este solicitată afară pentru locul de muncă sau adunări sociale. Un tricou de calitate de la un material bun, în printuri de bun gust și schema de culoare sunt purtate de-a lungul, de la personalul clerical până la CEO.

În Hawaii, un tricou frumos este pur și simplu un mod de a se potrivi frumusetea insulelor din jurul vostru. Pentru a purta o nu este ne-masculin în vreun fel, ci mai degrabă este o expresie de interior ta de bine și o celebrare a fi suficient de norocos pentru a fi în Hawaii sine.

Toată lumea ar trebui să meargă în Hawaii, cel puțin o dată în viață. Toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a experimenta Aloha prima mana si de a purta un tricou Hawaii în Hawaii.


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>