Elite Tour Ecuador

Blog de Travel si Informatii Utile


Elite Tour Ecuador

O Scurta Istorie a Ceasurilor de Buzunar

Totul a început. Şi dacă credeţi că timp incepe de undeva, ia în considerare, de asemenea, începutul de timp măsurătorile.

Primii oameni au conceput un sistem pentru a spune data exactă. Dar un dispozitiv care spune exact ora exactă a veni mult mai târziu. Ceasuri de apa, sundials şi ceasuri de lumânare sunt primele instrumente care cumva reuşesc să-i spuneţi timp dar precizia este departe de a fi realizabil.

În secolul al XIII-lea, au fost dezvoltate ceasuri de greutate-condus. Acesta folosit unelte de pescuit în timp ce oră parte a fost folosit deja în timp ce mâna minut a fost o indicaţie de lux si bogatie. Greutate-condus ceasurile au fost afişate public pe turnurile Bisericii, primării şi mănăstiri.

În secolul al XVI-lea, ceasuri au fost produse folosind primăvară în loc de greutate. Ceasuri portabile sau ceasuri de buzunar a fost prima cronometre că publicul poate proprii. În acest timp, doar persoanele pe care le puteţi proprii au fost bogaţi şi care deţine un semnificat statutul, autoritatea şi bogăţie a persoanei. Adesea, ceasuri portabile au fost plasate pe peretele casei. Termen + portabil + însă nu înseamnă că ar putea fi efectuate pe buzunar. Termenul a schimbat sensul său unele ani mai târziu.

Primele ceasuri transportabil sau de buzunar, ceasuri de mână a fost folosit, de asemenea, în secolul XVI. De data aceasta, ceasuri nu mai avea să staţi la un loc. Ceasuri de buzunar deja pot fi purtate în jurul gâtului sau efectuate pe un buzunar. Aceeaşi epocă au adus Revoluţia la dezvoltarea de ceasuri de buzunar. Mecanisme au fost introduse pentru a aduce timp de-a spune de precizie. Unele ceasuri de sub formã de pachete chiar a avut o alarmă.

Intrare al XVII-lea facut buzunar urmarit chiar mai de dorit. Imaginea de box-place a fost eliminat şi a fost înlocuit de cazuri mai rotunjite si mai subtire. Ceasornicarii, de asemenea, a devenit instant artisti ca ei insufla modele şi măiestrie pentru fiecare buzunar ceas made.

1

Când Christian Huygens a descoperit Legea de pendul, care, pentru informarea dumneavoastră a fost diferit de Galileo, ceas a mutat încă din nou un pas mai departe. Legea s-a dovedit a fi foarte utile în dezvoltarea de ceasuri de buzunar.

În secolul al XVIII-lea, ceasuri de buzunar a continuat să evolueze. De data aceasta, bijuteriile au fost folosite ca rulmenti. Diamante a devenit parte din unele ceasuri de buzunar, care mărit preţul de un ceas de buzunar singur la tavan. Ulei a fost, de asemenea, a devenit parte a ceasuri de buzunar în această perioadă. Acest lucru a fost pentru a lubrifia şi facilitarea mişcarea de mâinile de pe ceas. În a doua jumătate a secolului XVIII, ceasuri de buzunar au fost produse cu trei mâini. Contrar includerea mâna minut în timpul secolului al XVI-lea, a doua parte a făcut sens de precizie în a spune de timp a fost mult mai bine.

În secolul XIX a venit zilele de glorie de ceasuri de sub formã de pachete. Această eră a adus mai multe ceasornicari în imagine. Nume precum LeCoultre & Cie, Ulysse Nardin, Minerva, Heuer, IWC, şi mulţi alţii au fost stabilite în această perioadă. Calitatea de ceasuri de buzunar a devenit mai bine decât oricând.

De rândul său, a secolului 20, certificate au fost eliberate cele ceasornicari care a creat precise ceasuri. Spre deosebire de anii anteriori, emiterea de certificat a devenit mai mult de o cerinţă de înnoptare.

Şi ca anii de demult, popularitatea de ceasuri de buzunar diminuat ca ceasuri de mana a devenit mai popular.

Deşi ceasurile de buzunar nu sunt atât de mult folosite astăzi, a servit ca unul dintre instrumentele importante de mai multe secole.


Share opinions

*

*


You may use these HTML tags and attributes to empatize your opinion:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>